Schoolfeest

Zondag 26 mei vierden we ons schoolfeest. Ondanks een dreigende lucht in de ochtend, trok de regen snel weg en konden we genieten van een prachtige namiddag vol festiviteiten. Het schoolfeest was een groot succes met diverse nieuwe elementen die veel lof oogstten. Een nieuw concept dat meteen aansloeg bij zowel leerlingen als ouders.

Langs de kunstroute waren kunstwerken van onze eigen leerlingen te bewonderen, wat zorgde voor een creatieve en inspirerende sfeer. Ook het vrij podium voor onze ‘Kunst’ dans was een succes. De zomerbar bleek een echte trekpleister te zijn om even bij te komen en te genieten van de zon. De relaxte sfeer maakte het een gezellig plekje voor iedereen. Het optreden van het zesde leerjaar was een absoluut hoogtepunt van de dag. Met veel enthousiasme en energie brachten de leerlingen een spetterende dansshow die zorgde voor een daverend applaus van het publiek.

Dank aan de ouderraad, alle vrijwilligers en bezoekers die hebben bijgedragen aan het succes van dit schoolfeest. We kijken nu al uit naar volgend jaar! Dan zetten we onze deuren open op zondag 25 mei 2025.