Buitenspeeldag 2024

Op woensdagnamiddag 17 april 2024 staat opnieuw de jaarlijkse Buitenspeeldag voor de deur. Kinderen vanaf het eerste leerjaar kunnen tussen 14.00 en 17.00u samen met hun vrienden ravotten en genieten van een dag vol spannende avonturen. De middag vindt plaats op de terreinen van de Brouwerij. Dit jaar staat de Buitenspeeldag volledig in het teken van de Olympische Spelen, dus verwacht een sportief spektakel waarbij jouw vaardigheden op de proef worden gesteld.

Haal de lefgozer in jezelf naar boven en beklim een klimwand van meer dan 8 meter hoog. Of test je balans op de gigantische wipeout sweeper. Je kan jezelf daarnaast ook uitleven op een indrukwekkende stormbaan van maar liefst 36 meter lang. Voor de voetballiefhebbers is er een reuzegrote voetbaldarts waar je jouw schietkunsten kunt tonen. Zij die houden van precisie, kunnen komen boogschieten, terwijl de waaghalzen bij goed weer zelfs kunnen genieten van een heerlijke sessie buikschuiven.

Deelname aan al deze avonturen is volledig gratis. Breng zelf een drinkbus mee, die je doorheen de middag opnieuw kan vullen met water. Bij warm weer vragen we om je op voorhand al in te smeren. Kinderen die willen buikschuiven, brengen best hun zwemkledij of reservekleding mee.

Er is begeleiding aanwezig bij de activiteiten, maar ouders blijven wel verantwoordelijk voor hun kinderen. Er is dus géén opvang voorzien.

Meer informatie over de Buitenspeeldag in Ravels kan je vinden op www.ravels.be/buitenspeeldag.

Omwille van het voorspelde regenweer, hebben we zonet de beslissing genomen om de Buitenspeeldag van aanstaande woensdag 17 april te verplaatsen naar hal 2 op Weelde Depot, Geeneinde 54, 2381 Ravels.