Wirrel Warrel tijdens paas- en zomervakantie 2024

Hou je van plein- en bosspelen, jezelf lekker vuil maken, zingen en dansen, bouwen, koken of knutselen? Alles kan op onze speelpleinwerking! Breng je vriendjes mee. Of maak nieuwe vrienden op ons speelplein. Samen met enthousiaste animatoren kan jij je helemaal uitleven tijdens de paas- en zomervakantie.

Visie

Wirrel Warrel is een gemeentelijke speelpleinwerking. Ze behoort tot het jeugdwerk. Dit wil zeggen dat het speelplein georganiseerd wordt voor en door jongeren. Ben je benieuwd naar onze visie? Je kan deze nalezen op uitinravels.be/visie-speelpleinwerking.

Inschrijven

 • Het aantal plaatsen op de speelpleinwerking is onbeperkt. Er is dus altijd voldoende plaats, behalve op woensdag tijdens de zomervakantie (zie lager). Wel moet je voor elke dag jouw kind inschrijven.
 • Inschrijven voor de speelpleinwerking kan via Ticketgang
  (ravels.ticketgang.eu). Je kan je kind inschrijven nadat je een gezinsaccount hebt aangemaakt. Je betaalt onmiddellijk online. Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een gezinsaccount of het inschrijven? Je vindt de nodige handleidingen op uitinravels.be/inschrijven. Je kan ook steeds contact opnemen met de jeugddienst.
 • Je kan online inschrijven zolang de speelpleindag niet gestart is. Je wacht hier best zo lang mogelijk mee (de dag voordien of ’s morgens vroeg). Dit omdat we alleen in uitzonderlijke gevallen (bv. ziekte of overlijden in de familie) gemaakte kosten terugbetalen. Dit moet je bewijzen met een doktersattest, een overlijdensbericht …
 • Je kan je kind ook op de speelpleinwerking zelf nog inschrijven. Dit kan alleen als je al een gezinsaccount hebt aangemaakt. We vragen om dit zo veel mogelijk te vermijden. Zo gaat alles ’s morgens op het speelplein sneller. Andere kinderen moeten dan niet wachten.
 • Wil je toch ter plaatse inschrijven? Weet dat betalen op het speelplein niet kan. We maken achteraf geen facturen op. Je moet vooraf genoeg geld opladen in de ‘portefeuille’ van je gezinsaccount op Ticketgang (ravels.ticketgang.eu). De hoofdanimator zal dan het juiste bedrag van je portefeuille halen. Zorg er dus voor dat er steeds genoeg geld op je portefeuille staat! Lees op uitinravels.be/inschrijven hoe je geld kan opladen op je portefeuille.

Speciale regels voor woensdagen tijdens de zomervakantie!

 • Tijdens de zomervakantie gaan we op woensdag op uitstap. Het aantal plaatsen is dan beperkt. Je moet je kind vooraf inschrijven.
 • Inschrijven voor deze uitstappen kan vanaf enkele weken voor de zomervakantie. De juiste datum zal je terugvinden op uitinravels.be/inschrijven of op onze facebookpagina ‘Speelplein Wirrel Warrel’.
 • Zonder inschrijving vooraf kan je kind niet mee op uitstap. Je kan je kind ’s morgens op het speelplein niet meer inschrijven.

Wanneer?

Paasvakantie 2024

 • van dinsdag 2 tot vrijdag 5 april 2024 (gemeentediensten gesloten op 1 april)
 • van maandag 8 tot vrijdag 12 april 2024

Zomervakantie 2024

 • van maandag 1 tot vrijdag 5 juli 2024
 • van maandag 8 tot woensdag 10 juli 2024 (gemeentediensten gesloten op 11 juli)
 • op vrijdag 12 juli 2024
 • van maandag 15 tot vrijdag 19 juli 2024
 • van maandag 22 tot vrijdag 26 juli 2024
 • van maandag 29 juli tot vrijdag 2 augustus 2024
 • van maandag 5 tot vrijdag 9 augustus 2024
 • van maandag 12 tot woensdag 14 augustus 2024 (gemeentediensten gesloten op 15 en 16 augustus)
 • van maandag 19 tot vrijdag 23 augustus 2024
 • van maandag 26 tot vrijdag 30 augustus 2024

Meer info