Pret met poëzie in bib Ravels

Donderdag 25 januari 2024 start de poëzieweek. Het thema van dit jaar is “Thuis”, wat vertaald kan worden naar “Thuis in de bibliotheek”.

Het ideale moment om in de bib aan de slag te gaan met gedichten!

Op woensdag 31 januari, de laatste dag van de poëzieweek, organiseren we in de bib van Ravels een leuke spelnamiddag voor alle kinderen van de lagere school. Iedereen is welkom en kan doorlopend gedurende de namiddag langskomen in de bib om spelenderwijs kennis te maken met poëzie.

Lijkt dit iets voor jouw kinderen/kinderen uit je omgeving? Kom zeker eens een kijkje nemen! De activiteit is volledig gratis, inschrijven is niet nodig en je kan gewoon aankomen en vertrekken als het voor jou uitkomt.

Praktisch

  • Woensdag 31 januari 2024
  • Doorlopend van 13.00 tot 17.00u
  • Bibliotheek Ravels
  • Gratis, inschrijven is niet nodig