Ciné De Wouwer krokusvakantie

Dinsdag 13 februari 2024 organiseert De Wouwer weer een filmnamiddag.

De grote speurtocht naar kapitein opa om 13.15u (6+)

Het leven in de tunnel gaat goed voor Anderson & Nielson: ze vullen hun dagen met liedjes zingen, jam eten en elkaar plagen. Maar op een dag krijgen ze bezoek van een conducteur. Ze is heel streng en ze heeft een uitzettingsbrief. Tunnels zijn voor treinen, niet voor mensen, dus ze moeten onmiddellijk vertrekken.

Anderson & Nielson hebben een idee: de opa van Nielson, de legendarische Kapitein Opa kan hen vast redden! Anderson & Nielson beginnen aan een wild avontuur om Kapitein Opa te vinden en hun thuis in de tunnel te redden. Hun grote speurtocht brengt de vrienden naar de meest ongelooflijke plaatsen, zoals de Noordpool, het tropische zuiden en zelfs hemelse hoogten. Waar ze ook reizen, ze komen telkens in de problemen: of het nu gaat om hongerige ijsberen, agressieve engeltjes of andere uitdagingen. Maar dan blijkt dat hulp dichterbij is dan ze beseffen. Het leeft in de tunnel, en heeft honderd koppen en meer dan veertien poten…

Elemental om 15.15u (6+)

Disney en Pixar’s Elemental is een geheel nieuwe, unieke animatiefilm die zich afspeelt in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtbewoners samenleven.

In de film maken we kennis met Ember, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw wiens vriendschap met een leuke, sentimentele, relaxte jongen genaamd Wade haar overtuigingen over de wereld waarin ze leven uitdaagt.

PRAKTISCH

  • Dinsdag 13 februari 2024 om 13.15u en 15.15u
  • Tickets per film: € 5,00 / € 1,00 (online of aan kassa)
  • www.dewouwer.be
  • Tel: 014/65 67 04 – 014/65 21 55