’t Warreltje: start reservaties krokusvakantie

De inschrijvingen voor ’t Warreltje in de krokusvakantie (12-18 februari 2024) starten op woensdag 24 januari 2024 om 19u. Je kan online opvang reserveren: https://www.samenferm.be/diensten/kinderopvang/buitenschoolse-kinderopvang

In de krokusvakantie vangt ’t Warreltje 74 kinderen (kleuters en lagere school) op van 7u tot 18u.

Het inschrijvingssysteem heeft in november een update gekregen. Daardoor moet je opnieuw een login en wachtwoord aanmaken. Ben je al bekend bij ’t Warreltje? Dan heb je hiervoor al 2 nieuwsbrieven met instructies ontvangen. Mocht je deze gemist hebben, kan je ze in bijlage nog eens terugvinden.

Om een nieuwe login en wachtwoord aan te maken, heb je jouw klantennummer nodig. Ken je dit niet meer? Stuur dan een mail naar bko.ravels@samenferm.be en ze bezorgen dit aan jou.

Mocht je een tweede kind wensen in te schrijven, zorg dan dat dit kind ook geregistreerd is bij ’t Warreltje. Dan koppelen zij dit aan jouw gezinsdossier. Hiervoor kan je 2 documenten in bijlage terugvinden:

  • inlichtingenfiche kind
  • toestemming gebruik beeldmateriaal.

Bedankt om deze in te vullen en terug te bezorgen.

Als laatste vind je in bijlage het overzicht van de reservatieperiodes voor 2024 terug. Noteer de start online reservaties alvast in jouw agenda. In verband met inschrijvingen zomervakantie communiceren we later nog meer detailinformatie.

Bijlagen