Ciné De Wouwer kerstvakantie

Donderdag 28 december 2023 organiseert De Wouwer weer een filmnamiddag.

Mummies om 13.15u (6+)

In Egypte is er een verborgen stad onder de grond waar mummies leven. Door een keizerlijk mandaat moet prinses Nefer trouwen met Thut, een voormalige wagenmenner. Geen van beiden wil echter trouwen. Maar de plannen van de goden zijn onherroepelijk: Thut moet binnen zeven dagen met Nefer trouwen en de koninklijke ring die de farao hem heeft gegeven ongeschonden naar de bruiloft brengen.

Op het aardoppervlak voert Lord Silvester Carnaby ondertussen een archeologische expeditie uit en vindt de trouwring. Thut moet nu naar de mensenwereld om hem terug te halen. Hij wordt vergezeld door Nefer, Sekhem, zijn twaalfjarige broer, en diens krokodillen huisdier. Samen beleven ze een groot avontuur in het moderne Londen.

De legende van Samoerai Henk om 15.15u (6+)

De vrolijke hond Henk droomt van een leven als samoerai in een land waar katten de baas zijn. Terwijl alle katten hem wantrouwen, neemt Jimbo, ooit een grote samoerai, Hank met veel tegenzin onder zijn hoede. Samen moeten ze vechten om hun stad te beschermen tegen de gevreesde generaal.

De Legende van Samoerai Henk werd gecreëerd door Rob Minkoff en is losjes gebaseerd op de westerfilm Blazing Saddles (1974) van Mel Brooks.

Praktisch

  • Donderdag 28 december 2023 om 13.15u en 15.15u
  • Tickets per film: € 5,00 / € 1,00 (online of aan kassa)
  • www.dewouwer.be
  • Tel: 014/65 67 04 – 014/65 21 55