’t Warreltje tijdens zomervakantie

De zomer komt eraan! Bij kinderopvang ’t Warreltje kunnen deze zomervakantie 74 kleuters per dag komen spelen. Wij zijn heel de zomervakantie geopend met uitzondering van de feestdagen. Je kind kan bij ‘t Warreltje komen spelen van 7.00 tot 18.00 uur. We voorzien voor- en naopvang voor lagere schoolkinderen die gaan spelen bij Wirrel Warrel van 7.00 tot 7.30 uur en van 17.30 tot 18.00 uur. Hiervoor moet je ook inschrijven bij ‘t Warreltje. Voor inschrijvingen Wirrel Warrel kan je terecht bij de Jeugddienst, Gemeentelaan 60, 2381 Ravels – 014 65 48 65 – jeugddienst@ravels.be.

Opvang bij ‘t Warreltje reserveren kan online vanaf vrijdag 2 juni om 19 uur via deze website https://www.samenferm.be/diensten/kinderopvang/buitenschoolse-kinderopvang

Zorg dat je kind op voorhand geregistreerd is! Neem hiervoor contact op met de verantwoordelijke van de kinderopvang via bko.ravels@samenferm.be of via 014 65 53 96 of 014 67 94 54.

Je kan bij deze eerste reservatie maximum 15 dagen opvang reserveren. Dan wordt de reservatiepagina tijdelijk offline gezet en worden deze eerste aanvragen verwerkt. Na deze verwerking ontvang je een bevestigingsmail en kan je kijken wat er goedgekeurd is. Vanaf woensdag 7 juni om 19 uur wordt de reservatiepagina terug online gezet en kan je kijken welke momenten er nog vrije plaatsen zijn. Je kan dan extra inschrijven.

Opgelet!

  • Wanneer je opvang hebt gereserveerd en goedgekeurd gekregen, kan je deze enkel kosteloos annuleren bij het voorleggen van een ziekte attest.
  • We vragen aan ouders die reserveren, maar niet werken, te wachten met hun reservatie tot woensdag 7 juni. We willen voorrang geven aan ouders die moeten werken. Dank u.
  • De opvanglocatie is gesloten op de feestdagen van 11 juli, 21 juli en 15 augustus

Hopelijk verloopt de inschrijving bij iedereen vlot. Lukt het je niet om online opvang te reserveren, neem dan voor 2 juni contact op met de verantwoordelijke van de kinderopvang. Zij bekijkt wat er nodig is om de reservatie in orde te maken.