Opening toeristisch seizoen

Provincie Antwerpen opent op 1 en 2 april 2023 het nieuwe toeristische seizoen en ook Ravels sluit aan met een feestelijk programma op zondag 2 april. Tegelijkertijd verschijnt de nieuwe uitvouwbare folder van vzw VVV Ravels met heel veel informatie over het toeristische aanbod binnen de vijf dorpskernen van gemeente Ravels. Het Brandweerdepot zal op die dag zijn deuren weer openen, hier biedt men 5000 vierkante meter aan brandweerwagens en –materieel. Hier zullen ook Wijnmakerij Valclegge en Heemkunde- en Erfgoedvereniging Nicolaus Poppelius aanwezig zijn. Op dezelfde dag is de molen Arbeid Adelt in Weelde te bezichtigen. De rosmolen, die door twee paarden wordt voortgetrokken.

Op beide locaties zijn consumpties verkrijgbaar. Het Brandweerdepot heeft een binnenterras, vlakbij staat ijskar Aarle IJs. Ook de molen biedt de mogelijkheid bij slecht weer binnen een drankje te bestellen.

Praktische informatie

Datum: 2 april 2023
Openingstijden: 10.00-17.00 uur
Locaties:

  • Weelde Depot, Geeneinde 54 – hal 7, 2381 Ravels (Weelde)
  • Molen Arbeid Adelt, Torenstraat 19, 2381 Ravels (Weelde)