Ciné De Wouwer paasvakantie

Dinsdag 11 april 2023 organiseert De Wouwer weer een filmnamiddag.

Twee kleine kleutertjes, een dag om nooit te vergeten om 13.15u (4+)

Anna (5 jaar) en Joey (4 jaar) zijn binnenkort niet meer de enige kindjes in het gezin. Er komt een baby’tje bij! Op de dag van de bevalling worden ze door hun oom meegenomen naar de kinderboerderij.

Joey wordt er meteen dol op een klein geitje. Joey en het geitje ontsnappen samen uit de kinderboerderij en gaan op avontuur. Onderweg komen ze allemaal hindernissen tegen. Ze leren om hun krachten te bundelen en maken veel nieuwe vrienden. Samen komen ze er wel!

De Hazenschool, een onmogelijke missie om 15.15u (6+)

De jonge haas Max is supertrots dat hij als eerste stadse haas is aangenomen op de Paashaas Academie. Op een geheime plaats, diep in het bos krijgt hij een speciale training. Pasen staat immers voor de deur en straks moeten Max en zijn nieuwe vrienden ervoor zorgen dat alle kinderen hun paaseieren krijgen.

Wanneer het magische gouden ei ineens zwart kleurt, breekt er paniek uit in het bos. Dit betekent dat Pasen in gevaar is! Max zijn enige kans om het grote feest te redden, is samenwerken met het vossenjong Ferdinand. Maar kan een haas een vos wel echt vertrouwen?

Praktisch

  • Dinsdag 11 april 2023 om 13.15u en 15.15u
  • Tickets per film: € 3,50 / € 0,70 (online of aan kassa)
  • www.dewouwer.be
  • Tel: 014/65 67 04 – 014/65 21 55