Bib-activiteit jeugdboekenmaand

De jeugdboekenmaand vindt ook dit jaar weer plaats in maart. De hele maand lang staan onze jeugdboeken in de kijker. Om deze feestmaand te vieren, is er op woensdag 15 maart een leuke activtiteit in de bib! Dit jaar staat de jeugdboekenmaand in thema van geluk.

De namiddag start met een prachtige voorstelling van de Verhalenkat. Zij hebben hun stuk gebaseerd op het boek ‘Geluk voor Kinderen’ van Leo Bormans. Tien rare vogels beleven sp

annende avonturen waar ze telkens wat gelukkiger van worden. Misschien heb jij nog wel een betere tip voor de vogels? Of misschien krijg jij wel inspiratie van de vogels om zelf toe te passen. 

Na de voorstelling zorgen we nog voor een verwerking met een toffe knutselactiviteit, een spel op de tablet en nog een leuke activiteit. Doe dus zeker mee!

Je ziet het, deze namiddag wil je niet missen! We nodigen daarom graag alle kinderen van het eerste tot en met het vierde leerjaar uit. 

Vanaf 29 januari kun jij je inschrijven via deze link.

Meer info: ravels.bibliotheek.be/agenda/de-geluksvogels-jbm-2023

Praktische info

Datum
Woensdag 15 maart 2023

Duur
14.00 – 16.30u

Locatie
Podiumzaal De Wouwer

Voor wie?
Kinderen uit het eerste tot en met vierde leerjaar

Reservatie
Inschrijven verplicht: https://apps.ticketmatic.com/widgets/gc_de_wouwer/flow/verkoopravelsevent?event=380350786025&l=nl#!/addtickets

Kostprijs
Gratis