Wirrel Warrel – uitstappen zomer

De dagen worden langer en langer, het wordt stilaan warmer en warmer. Dat kan maar één ding betekenen: de zomervakantie is weer in aantocht. Joepie! Dat betekent dat ook onze speelpleinwerking Wirrel Warrel binnenkort weer haar deuren opent. Bovenop de reguliere werking heeft de gemeentelijke jeugddienst ook dit jaar weer een aantal kei coole uitstappen en activiteiten georganiseerd. Alle praktische info kan je vinden op deze pagina: https://www.uitinravels.be/thema/detail/187/uitstappen-en-activiteiten-zomer

Je kind hiervoor inschrijven kan vanaf dinsdagavond 14 juni om 18.00 uur online via deze link: https://ticketshop.ticketmatic.com/gc_de_wouwer/ravelsjeugddienst. Kinderen die niet zijn ingeschreven, kunnen helaas niet mee. Aangezien de reguliere speelpleinwerking die dag gesloten is, kunnen zij ook niet worden opgevangen.

Indien je kind is ingeschreven, maar uiteindelijk toch niet kan meegaan, vragen we om dit zo snel mogelijk te melden aan de gemeentelijke jeugddienst. Op die manier kunnen eventuele kinderen op de wachtlijst verwittigd worden om de vrijgekomen plaats in te nemen.