Ciné De Wouwer in paasvakantie

Dinsdag 12 april 2022 organiseert De Wouwer weer een filmnamiddag.

Louis en de Aliens om 13.15u (6+)

Louis is twaalf, ietwat eenzaam en zoon van een geobsedeerde ufoloog. Zijn vader staart nachtenlang door zijn telescoop en is ervan overtuigt dat buitenaardse wezens bestaan.

Wanneer het ruimteschip van de drie vreemde aliens Mog, Nag en Wabo niet ver van hun huis neerstort, is Louis dolblij omdat zijn vader al die jaren gelijk had. Samen met zijn nieuwe vrienden beleeft Luis een wild avontuur om uit handen van schoolhoofd Miss Diekendaker te blijven. Het viertal moet het ruimteschip op tijd bereiken om aan alle aardse gevaren en problemen te ontsnappen.

Mijn Bijzonder Rare Week met Tess om 15.15u (8+)

Sam brengt de zomervakantie door op Terschelling, een eiland in de Waddenzee. Hij heeft de gave om zich alleen te voelen, zelfs in het gezelschap van zijn ouders, zijn grote broer en een heleboel toeristen.

Maar dan ontmoet hij Tess, een ongrijpbaar meisje met een groot geheim. Het is leuk om vrienden te worden met Tess, maar het is ook een uitdaging want haar gekke gedachten stellen hun relatie voortdurend op de proef. Tess sleurt Sam mee in een avontuur dat hun levens voorgoed zal veranderen.

Met zijn kortfilms was regisseur Steven Wouterlood al een trouwe klant op het JEF festival. Zijn langspeelfilmdebuut, dat heerlijk dobbert op de zomerse eilandsfeer, is de meest bekroonde jeugdfilm van 2019 en won prijzen op alle grote kinderfilmfestivals.

PRAKTISCH

  • Dinsdag 12 april 2022 om 13.15u en 15.15u
  • GC De Wouwer, Kloosterstraat 4, 2380 Ravels
  • Tickets per film: € 3,50 / € 0,70 (online of aan kassa)
  • www.dewouwer.be
  • Tel: 014/65 48 65 (cultuurdienst) of 014/65 21 55 (De Wouwer)