De Wouwer: Sprookjes Enzo

Kat met laarzen, een ondeugend verhaal op kousenvoeten

Familievoorstelling – Hé jij .. ja jij .. ik heb het tegen jou! Zou jij een kat vertrouwen die laarzen aan heeft en die kan praten? Wij niet, of wacht… misschien toch wel? Want deze kat is een ongelofelijk beest: hij kan toveren! Ik heb horen zeggen dat hij een bedelaar in een prins heeft veranderd en een reus in een muisje… En dan heeft hij er ook nog voor gezorgd dat zijn baas een kasteel kreeg en met de dochter van de koning kon trouwen. Die kat dus… die met laarzen!

We verwachten je, tussen het stuivende meel van onze windmolen. We willen je een verhaal vertellen dat je misschien al gehoord hebt, maar dat je vast nog nooit gezien hebt zoals wij het je kunnen laten zien. De kat laat weten dat als je komt, je misschien… heel misschien… zijn laarzen een keer mag passen.

Kat met laarzen is poëtisch theater vol verbeelding. Alweer een betoverende voorstelling van Sprookjes enzo! Miaaauw!

Praktisch