Online scholenbeurs middelbaar

Wat na de basisschool?

Maakt jouw kind zich stilaan klaar voor de grote stap naar het secundair onderwijs? Om de leerlingen en hun ouders goed te kunnen begeleiden in dit keuzeproces, ontwikkelden de secundaire scholen uit Turnhout en Arendonk samen een website. Op deze ONLINE SCHOLENBEURS kunnen jullie onder meer kennismaken met alle secundaire scholen en krijgen jullie een overzicht van de verschillende studiedomeinen per school.

Ook alle informatie over de mogelijkheden tot inschrijven kom je via deze website te weten. Het CLB geeft uitleg over de structuur van het Vlaamse onderwijslandschap, de keuzemogelijkheden in de eerste graad en reikt tips en materialen aan die u helpen om goed te kiezen.

Online Scholenbeurs 2022

Wanneer?
Vanaf vrijdag 11 februari, 15.30 u.
Waar?
www.scholenbeursturnhout.be

Vanaf wanneer inschrijven op een school?

Broers en zussen van leerlingen van een school kunnen al inschrijven vanaf 14 maart 2022. Andere inschrijvingen kunnen pas vanaf 23 april 2022. Op de website van jouw gekozen school vind je alle verdere informatie.