’t Warreltje tijdens herfstvakantie

Ferm Kinderopvang organiseert, in opdracht van het gemeentebestuur, buitenschoolse opvang op woensdagmiddag en tijdens de herfst- en krokusvakantie voor alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Tijdens de paas- en zomervakantie vangen wij enkel kleuters op. Kinderen die wonen of schoollopen in de gemeente Ravels kunnen bij ons terecht. Je kan ons vinden op volgend adres: Eykantpad 4 – bus 3 te Weelde

Indien je meer informatie wenst over onze werking kan je contact opnemen met Lut Kennis, bij voorkeur via volgend e-mailadres: bko.ravels@samenferm.be. Op woensdagmiddag kan je terecht op volgend telefoonnummer: 014/65 53 96. Je kan ook meer informatie vinden op de website van de gemeente Ravels of op het gemeentehuis.

Meer informatie over ’t Warreltje in de herfstvakantie vind je in onderstaande folder.