Strapdag

Vrijdag 18 september 2020 is het STRAPdag! Stappen of trappen jullie ook mee naar school?

Op deze autoluwe schooldag komen duizenden kinderen te voet, met de fiets of met de step naar school. Duurzaam naar school komen, is leuk, gezond, goed voor het milieu en zorgt voor meer veiligheid op de schoolroutes en aan de schoolpoort. Over heel Vlaanderen doen bijna 1500 basisscholen en 145 gemeenten mee aan de Strapdag.

Onze school doet ook mee aan deze jaarlijkse STRAPDAG. Hiermee willen we kinderen, ouders en grootouders stimuleren om vaker te voet of met de fiets naar school te komen. Zich duurzaam verplaatsen zorgt voor meer veiligheid op de schoolroutes en aan de schoolpoort. Strappen is bovendien goed voor het milieu, voor de gezondheid en de zelfontplooiing van jezelf en je kind.