Aftrap scoutsjaar Scouting Ravels

Heb jij zin om enorm zot te doen of stevig te ravotten? Kom dan zeker naar onze openingsactiviteit op zondag 20 september!

Onze nieuwe leidingsploeg kijkt er enorm naar uit om terug van start te gaan, maar dit kunnen we natuurlijk niet zonder jullie! Daarom nodigen we jullie met heeeeel veel plezier uit voor onze openingsactiviteit van het nieuwe scoutsjaar! Deze zal plaatsvinden op zondag 20 september aan de scoutslokalen te Ravels (Jachtweg 42c). Wil je graag weten wie je nieuwe leiding is of hebben we je overtuigd om eens bij ons te komen proberen. Dan ben je superhard welkom van 14u tot 17u. Aarzel ook zeker niet om al je vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen!
Belangrijk voor de ouders: Als we jouw zoon of dochter helemaal overtuigd hebben om lid te worden van de scouts, kan je jouw kind best zo snel mogelijk inschrijven, zodat hij/zij op alle scoutsactiviteiten van dit jaar verzekerd is.

Wil je meer informatie of zit je nog met vragen, neem dan zeker een kijkje op onze website www.scoutingravels.be of op de Facebookpagina Scouting Ravels.