Wij steunen ‘De Warmste Week’

De kleine wereld wil dit jaar ook een steentje bijdragen aan ‘De Warmste Week’. Onze school wil geld inzamelen voor ‘Feestvarken vzw’.

Niet alle ouders hebben het financieel gemakkelijk. Feestvarken vzw is een organisatie die de kinderen van deze ouders een fijne verjaardag wil bezorgen. Dit doen ze door hen een verjaardagsdoos te geven met een nieuw cadeau, een lekkere traktatie, een leuk boek en allerlei attributen om thuis een feestje mee te organiseren.

Ze bereiken de kinderen door samen te werken met OCMW’s. Deze OCMW’s fungeren als doorgeefluik tussen Feestvarken vzw en de ouders die het moeilijk hebben. Zo lijkt het voor de kinderen dat het cadeau van hun ouders komt.

Door Feestvarken vzw te steunen, kunnen zij voor extra verjaardagsdozen zorgen. Ook het OCMW van Ravels werkt samen met deze vereniging.

Wat we precies gaan doen om deze organisatie te helpen, hoor je later!