WiWeTeR

Wie weet er hoe je met elektrische schakelingen opbouwt? Wie weet er hoe je zelf muziekinstrumenten maakt? Wie weet er hoe je een moord kan oplossen?

De STEM-WiWeTeR-academies (lees Wieweeter = Wiskunde, Wetenschappen, Techniek en ondeRnemingszin) willen op deze en nog veel meer vragen een antwoord geven. Op woensdagmiddag krijgen kinderen van het vijfde en zesde leerjaar, weer de kans om projectmatig en zeer interactief zelf een reeks onderwerpen te verkennen uit de wondere wereld van wiskunde, wetenschappen en techniek. Zij zullen hierin begeleid worden door studenten en docenten van de lerarenopleiding van Thomas More. De medewerkers van de bibliotheek zijn steeds beschikbaar om in te springen en houden de sessies mee in de gaten. We bieden 6 gloednieuwe sessies aan!

Wensen jullie nog meer informatie? Surf dan gerust even naar onze website www.wiweter.be.

Praktisch

De sessies duren 2 uur en worden ongeveer tweewekelijks op woensdagmiddag in de bibliotheek georganiseerd van 14.00u tot 16.00u. Zo komen we aan 6 sessies per semester:

  • 9 oktober 2019
  • 23 oktober 2019
  • 6 november 2019
  • 27 november 2019
  • 11 december 2019
  • 8 januari 2020

De kostprijs (deelname in de materiaalkosten) voor de hele reeks bedraagt € 48.

Deelnemers krijgen na afloop van de reeks een fiscaal attest, waardoor het gehele inschrijvingsgeld te recupereren is via de belastingen (systeem naschoolse kinderopvang).

Inschrijven kan je via de wiweter-website www.wiweter.be/inschrijvingsformulier-kind, vanaf 14 september 2019. Er is maar een beperkt aantal plaatsen dus wees er snel bij!