Klaslijsten kleuterschool

Benieuwd bij welke juf jouw kleuter dit schooljaar zit? Je vindt het terug in onderstaande klaslijsten voor schooljaar 2019-2020.

1Ka – juf Elke

Baelemans Nore, De Beck Emily, Dierckx Felix, Geerts Christian, Goos Van den Bosch Matteo, Jansens Ilias, Kivarkis Ashor, Maertens Hannelore, Michielsen Klaas, Naïli Rasha, Poszalski Jakub, Poursanidis Angelos Rafaël, Pypno David, Terzieva Derin Denis, Van Den Bulck Dario, Van Der Steen Lot, Van Der Steen Sienna, Van Der Steen Zara, Van Eijken Malou, van Hommelen Flor, Van Rooy Ellis, Vluijmans Cédric, Vosters Diethe, Wouters Marie.

1Kb – juf Hilde B. & juf Sabine

Ali Huda, Boutaybi Ines, Broeckx Benthe, De Roover Luna, Engelen Mylo, Govers Nine, Gürbüz Artun, Haumann Maya, Havermans Vince, Heyns Loor, Lenaerts Charlotte, Meir Cas, Neuts Tijn, Nijs Rox, Proost Elien, Saldaña Santos Randy Byron, Spaepen Thiebe, Szelag Adam, Szymanski Franek, Van Ballaer Lisse, van der Sneppen Daan, Van Deun Jules, Verheyen Lily, Vosters Bauke.

1Kc – juf Lisy & juf Mies

Ait Ouakrim Rayan, Bols Nore, Brosens Ferre, Eykens Jef, Jansen Maria Helena, Pauwels Fé, Van Deun Mathis, Van Hoof Liene, Vandersmissen Marie.

2Ka – juf Leen B. & juf Han

Colyn Noor, Daniëls Jayden, De Kinderen Vic, Druyts Viktor, Gerritsen Jip, Klaasen Elena, Meeuwsen Neel, Meeuwssen Máxim, Pijnenborg Liam, Sanchez Arias Elena, Schoenmaekers Imke, Schoenmaekers Lander, Stroop Louise, Van Beurden Vince, van der Sneppen Janne, Van Eijken Bent, Van Genechten Emely, Van Heuckelom Tjesse, Voeten Laura.

2Kb – juf Greet

Adriaensens Lucas, Baeyens Paulien, Ceulemans Leon, Gabriëls Sam, Grooten Amaro, Havermans Laut, Hendrickx Jade, Hennissen Ralph, Huynen Sem, Janssen Liss, Majer Vanessa, Nuyens Rik, Rommens Merlijne, Slegers Maxim, Van der Moeren Lien, Van Der Steen Vic, Van Haeren Emma, Van Hoppe Amber, van Terheyden Axl.

3Ka – juf Leen W.

Adriaensens Matthijs, Geerts Sebastian, Ghalachyan Aram, Heyns Ties, Khaksar Mozamel, Leduc Isabelle, Michielsen Nel, Moeskops Sam, Morzecki Hubert, Nejjar Adam, Neuts Line, Smets Sébastien, Van Deun Axelle, Van Gils Daan, Van Gramberen Milan, Van Noppen Lili, Van Rooy Esmée.

3Kb – juf Nore & juf Bie

Beman Kellyvio, Cuyvers Rhune, Delikaya Elif Esma, Engelen Fien, Gromek Julia Hara, Kerckhofs Noah, Kivarkis Ornina, Meulders Finn, Naïli Noor, Neuts Sem, Özsevgec Marco, Pluym Seppe, Timmermans Kaat, Van Accom Lieze, Van Der Steen Rinz, Van Gompel Ayra, Van Rooy Cas.

3Kc – juf Tinne

Amar Falou, Bleys Melisa, Blummel Joshua, Caceres Elias, Chen Jia-Li Selena, Cordeel Alex, De Vleesschouwer Luna, Heestermans Elize, Henckens Ella, Mateusen Lucie, Peeters Rune, Spaepen Jannes, Stappers Joëlle, Van Kempen Hayden, Van Rooy Siebe, Vervloet Cedric, Wijnaam Jaël Cheludsio.